Αποτρίχωση με LASER

Laser Αποτρίχωση - Alexandrite  755nm

Μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αντιμετωπίζεται πλέον οριστικά και με ασφάλεια χάρη στην Τεχνολογία Laser  Alexandrite (755nm).

Οι παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης, όπως το κοινό ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί και η χρήση αποτριχωτικής κρέμας προσφέρουν μόνο προσωρινά αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα η μόνη ικανοποιητική τεχνική ήταν η χρήση βελόνας (ηλεκτρόλυσης) η οποία είναι επώδυνη και χρονοβόρα ενώ παράλληλα περιορίζεται σε μικρές επιφάνειες (π.χ πρόσωπο).

Οι αλλεργικές αντιδράσεις και η θυλακίτιδα (οι τρίχες που εγκλωβίζονται στο δέρμα), είναι συχνές παρενέργειες των παραπάνω  τεχνικών αποτρίχωσης. Όλα αυτά ανήκουν, πλέον, στο παρελθόν χάρη

στο σύστημα GentleLase που εφαρμόζεται στο ινστιτούτο Laser Body Anaplasis το οποίο είναι ένα νέας γενιάς ιατρικό Laser τύπου Alexandrite 755nm που παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας.

Πως λειτουργεί ;

To GentleLase εκπέμπει μια ήπια δέσμη φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από την  μελανίνη του τριχικού θύλακα αφήνοντας τη γύρω περιοχή ανεπηρέαστη.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από ένα μηχανισμό δυναμικής ψύξης (Dynamic Cooling Device),όπου το ψυκτικό υγρό ψεκάζει την επιδερμίδα ψύχοντας τα ανώτατα στρώματα της. Ο μηχανισμός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κατά τη διάρκεια της θεραπείας αφαιρώντας με ασφάλεια την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα χωρίς να καταστρέφει τους πόρους και τη δομή της επιδερμίδας.

Το σύστημα GentleLASE προσφέρει την πιο αποτελεσματική και ανώδυνη Αποτρίχωση και έχει έγκριση για ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ από τον Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων Αμερικής.<< GentleLASE  System FDA Cleared For Permanent Ηair Reduction>>

Πού απευθύνεται ;

Το σύστημα Gentlelase:

 • Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με προβλήματα ανεπιθύμητης τριχοφυΐας
 • Εφαρμόζεται σε  οποιαδήποτε σημείο προσώπου και σώματος
 • Συστήνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Συχνότητα εφαρμογών

Το μεσοδιάστημα μεταξύ 2 συνεδριών, όπου το δέρμα σας θα παραμείνει καθαρό χωρίς τριχοφυΐα, υπολογίζεται σε 6 -10 εβδομάδες. Αυτό εξαρτάται από το χρόνο επανέκφυσης της τρίχας σε κάθε ανατομική, ενώ ο αριθμός που απαιτείται για να φτάσουμε στην εξάλειψη  είναι μόλις 5-8 φορές.

Εμφανή αποτελέσματα, βέβαια ,βλέπουμε από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Κόστος Συνεδριών

Η Laser Αποτρίχωση κοντά μας γίνεται προσιτή σε όλους.

Ενδεικτικά ανά συνεδρία:

 • Άνω χείλος 30€
 • Μασχάλες 60€
 • Μπικίνι – String 80€
 • Αυχένας – Ώμοι  80€

Γιατί στο Body Anaplasis Laser institute

Στο Body Anaplasis εφαρμόζουμε συνδυαστικά και εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών με κύρια αιχμή την τεχνολογία Laser.

To εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και η υλικοτεχνική επάρκεια

δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για το τελικό αποτέλεσμα.

 

 • LASER Αποτρίχωση $40.00
 • Θερμόλυση $30.00
 • Ηλεκτρόλυση $30.00
 • Βιολογική $20.00