Αισθητική Προσώπου

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

 

Η ακμή είναι μια κατάσταση που απασχολεί άντρες και γυναίκες κυρίως νεαρής ηλικίας. Η εμφάνιση της σχετίζεται με την ύπαρξη διαφόρων παραγόντων όπως ορμονικές διαταραχές, λανθασμένη χρήση καλλυντικών σκευασμάτων, κακή ποιότητα διατροφής, περιβάλλον διαβίωσης κτλ. Συνήθως αυτό που επακολουθεί είναι η δημιουργία σημαδιών και ουλών λόγω κακής αντιμετώπισης. Η θεραπεία της ακμής έχει σαν στόχο την αντιμετώπιση των φαγέσωρων και άλλων στοιχειωδών βλαβών με σκοπό την ρύθμιση της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος προσφέροντας αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση επαναφέροντας την επιδερμίδα στην φυσιολογική της κατάσταση. Σημαντικό για την πορεία της θεραπείας είναι η έγκαιρη και σωστή διάγνωση του τύπου της ακμής για να επιτευχτεί το καλύτερο αποτέλεσμα. 

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Είναι μια από τις πλέον απαραίτητες θεραπείες κατά την οποία αφαιρούνται από την επιδερμίδα σμήγμα, ρύποι, φαγέσωρες κτλ. Το αποτέλεσμα είναι η ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος και η εξισορρόπηση του PH του δέρματος. Συνίσταται για όλους τους τύπους δέρματος και η συχνότητα επανάληψης εξαρτάται από την ποσότητα σμήγματος που εκκρίνεται από τους αδένες και η οποία είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε καταστάσεις όπως ακμή ,άγχος, στρες και ορμονικές διαταραχές. Είναι μια δίωρη διαδικασία που περιλαμβάνει χρήση ατμού και οζονοθεραπείας, υψισυχνων και ολοκληρώνεται με την εφαρμογή massage και εξειδικευμένης ενυδατικής και ρυθμιστικής θεραπείας 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Το δέρμα χάνει την φυσική του υγρασία και ελαστικότητα καθημερινά και η επιδερμίδα εμφανίζει σημάδια ξηρότητας και αφυδάτωσης. Οι ενυδατικές θεραπείες όπως η multi-vitamin και deep-hydration χάρη στα δραστικά συστατικά που περιέχουν βοηθούν στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας και στην αναδόμηση της κερατίνης στοιβάδας 

MICRODERMABRASION:

Οι σύγχρονοι ρυθμοί της ζωής, το περιβάλλον, η ηλικία και διατροφή μειώνουν τη φυσική απολέπιση των νεκρών κυττάρων και την ανάπλαση νέων ,έχοντας σαν αποτέλεσμα την 
Το SMART PEEL MICRODERMABRASION SPA αποκαθιστά τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος και δίνει λύσεις ! 
SMART PEEL MICRODERMABRASION SPA (s.p.m.s) Το (s.p.m.s) είναι το μοναδικό σύστημα το οποίο συνδυάζει 3 διαφορετικές λειτουργίες προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα .Συγκεκριμένα: 
1) Παρέχεται ήπιας μορφής δερμοαπόξεση στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας. 
2)Δίνεται το ερέθισμα για την ενεργοποίηση του μηχανισμού παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με τη χρήση laser χαμηλής ισχύος κόκκινο φως ενώ με το μπλε φως επιτυγχάνουμε καταπολέμηση των βακτηριδίων των τριχικών θυλάκων και ανοιχτών πόρων. 
3)Εφαρμόζεται λεμφική μάλαξη μηχανικά προκαλώντας αποσυμφόρηση και χαλάρωση των ιστών του προσώπου. 
Το (s.p.m.s) έχει την δυνατότητα να λειαίνει ή και να αφαιρεί τις λεπτές γραμμές καθώς και τις δυσχρωμίες που οφείλονται στην υπερ-έκθεση στον ήλιο. Ενδείκνυται επίσης για βελτίωση ουλών από ακμή και αντιμετώπιση ραγάδων καθώς και για μείωση των διευρυμένων πόρων.
Το (s.p.m.s) είναι μια μη επεμβατική διαδικασία η οποία μπορεί να εφαρμοστεί εξίσου στο πρόσωπο και στο σώμα και δεν απαιτεί παραμονή στο σπίτι ή αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες!

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Ιδανική θεραπεία για δέρματα με πανάδες , δυσχρωμίες και γεροντικές κηλίδες που οφείλονται στην υπερέκθεση στον ήλιο, στη λήψη φαρμάκων ,στην εγκυμοσύνη και σε εξωγενείς παράγοντες όπως κάπνισμα, ρύπανση κτλ. Η εξειδικευμένη σειρά προϊόντων που χρησιμοποιείται έχει έντονα λευκαντική και αντιοξειδωτική δράση ενώ συγχρόνως συμβάλλει στην ομαλοποίηση των λειτουργιών σχηματισμού της μελανίνης και αναζωογόνησης του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα απαλό, λείο και φωτεινό ενώ ταυτόχρονα μειώνονται οι πιθανότητες δημιουργίας νέων πανάδων.